fbpx

Veelgestelde Vragen

Wij geloven in de kracht van de natuur. Onze Bliss Bottles zijn niet alleen bijzonder effectief, ze zien er ook nog eens prachtig uit.

Heel gemakkelijk. Vul je fles met water en geniet.

Een kristal elixer is niets anders dan water met een aftreksel van kristal. Het wordt gemaakt door kristallen toe te voegen aan het water. Het water zorgt er dan voor dat de energie van het kristal wordt doorgegeven.
‘Elixer’ komt van het Arabische woord ‘al iksic’, wat ‘wonderlijke substantie’ betekent. Alternatieve genezers gebruiken kristal elixers al eeuwen. Ook oude Chinese en Griekse teksten wijzen op het gebruik van elixers om kwaaltjes te verhelpen. De Bliss Bottle is de moderne versie van een kristal elixer.

De Bliss Bottle is gemaakt van glas, roestvrij staal en een edelsteen in het midden.

Gemiddeld genomen 550ml. De exacte hoeveelheid kan verschillen en is afhankelijk van de grootte van de steen.

Helder kristal staat bekend als ‘meesterheler’. Het is een doorzichtige steen met een krachtige, helende werking dat overal voor gebruikt kan worden. Het vergroot je inspiratie en creativiteit door ruimte in je hoofd te maken. Daarnaast helpt het lichamelijke, mentale en emotionele problemen te verlichten. Helder kristal sluit aan bij de hogere chakras wat helder licht, connectie met jezelf, een hoger bewustzijn, wijsheid en onvoorwaardelijke, pure liefde brengt.

Rozekwarts is een steen van het hart en staat voor onvoorwaardelijke liefde. Het is een kalmerende steen die erom bekend staat vrede en rust te brengen. Rozekwarts helpt je liefde voor jezelf te ontdekken en liefde, medeleven en acceptatie van anderen naar je toe te trekken. Het zorgt ervoor dat jij je hart durft te openen en liefde kunt ontvangen. Het brengt vrede, kan oude pijnen helen en helpt je een open en evenwichtig hart te krijgen.

Amethist is een kalmerende steen die ideaal is voor meditatie en zorgt voor sereniteit. De steen wordt geprezen omdat het evenwicht, geduld en innerlijke rust creëert door emoties te stabiliseren. Amethist opent de poorten naar een goddelijk bewustzijn en hogere intuïtie door voor een helder hoofd te zorgen. Daarnaast kan de steen slapeloosheid en stemmingswisselingen tegengaan. Amethist staan ook wel bekend als de ‘reizigerssteen’ en geeft bescherming als je op reis bent.

Deze goudgele steen bevordert een betekenisvol leven, een nieuw begin en nieuwe mogelijkheden. Het wakkert je creativiteit en je verbeeldingskracht aan en helpt je jouw dromen te verwezenlijken. Citrien wordt vaak ‘handelaarssteen’ genoemd en staat voor overvloed, het aantrekken van welvaart en succes. Het spoort je aan gul te zijn en je geluk te delen. Tot slot wordt het geprezen omdat het zorgt voor gewichtsverlies, mindfulness en het stillen van een innerlijke honger.

Rookkwarts is een steen die bescherming biedt tegen negatieve energie en slechte vibes. Het verlicht je stemming en gaat negatieve emotionele blokkades tegen. Rookkwarts helpt je om te gaan met stress, angst, zelftwijfel, spanning en andere negatieve emoties. De steen werkt stabiliserend en geeft je vertrouwen en innerlijke kracht.

De edelstenen waarmee we werken zijn zorgvuldig onderzocht. We werken hiermee omdat ze veilig zijn te gebruiken als elixer. Er bestaan stenen die niet veilig zijn voor zulk gebruik. Ook zijn sommige stenen niet geschikt vanwege hun formaat en zacht-of hardheid. We staan altijd open voor suggesties of speciale verzoeken, maar in principe werken we alleen met de aangeboden stenen.

Nee, de stenen worden niet vastgelijmd. Ze worden vastgezet in het roestvrije staal.

Het glazen deel is vaatwasserbestendig. De roestvrijstalen gedeelten moeten met de hand afgewassen worden.

RUILEN EN RETOUNEREN

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat we kunnen doen om je tevreden te stellen.

Je kunt je bestelling tot 14 dagen retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat. 

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Vul het retourfomulier in

Download hier het retourformulier en vul deze volledig in.

Stap 2: stuur je bestelling op 

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een track & trace code.

Als zender ben jij verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan. 

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening 

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je bankrekening staat.